0591 โ€“ 31 38 53 06 - 11 28 96 13

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.231.230.177 op.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
102 berichten.
Ruud uit Emmen schreef op 24 augustus 2016:
Hallo Gerrit en Jannie,

Door omstandigheden moesten we even dichtbij huis kamperen, nou wat een verrassing was deze camping! We kamperen ons hele leven al, door heel europa, maar dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. Dit is geen camping maar je gaat op bezoek bij je familie die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Een opsomming: mooie prima plaatsen met, als het gras wat minder is een dik tapijt kunstgras. Het toilletgebouw is prima, papier, zeep, handdoekje alles is er gewoon en heel schoon. Gratis warm water, gratis goede Wifi, je kunt het journaal gewoon streamen. Een kantine die oogt als een huiskamer, ideaal als je met een klein tentje kampeert en het is slecht weer. Tijdschriften, een leesmap, boeken, mag je allemaal gratis gebruiken. Nog iets moois; een koelkast vol drankjes en een vriezer met ijsjes. Kun je zo pakken en betalen. En natuurlijk het overdekte zwembad. Kun je zo in om je baantjes te trekken. Dan het misschien meest bijzondere van dit alles: de prijs. Wij staan met 2 personen met caravan inclusief stroom, auto, toeristenbelasting en al het voorgaande voor 16 euro per nacht. Het enige risico van dit stukje is dat we volgend jaar hier geen plaats meer kunnen vinden, maar echt dit is een bijzondere plek!
Jannie en Gerrit, jullie werken keihard om mensen een mooie vakantie te geven. We hopen dat jullie daar ook echt het plezier van mogen meebeleven.

Groet Ruud en Alieda
Piet,May,Lisette,Jurgen uit Hulsberg schreef op 21 augustus 2016:
Gerrit en Jannie ,
We hebben 16 dagen bij jullie op de camping gestaan . Het was geweldig .Alles op de camping was goed .We bevelen deze camping aan iedereen aan .
Veel succes met jullie hobby nl. Een camping hebben.
Henny en Wytse uit Burgum schreef op 4 augustus 2016:
Hallo Jannie en Gerrit,
De drie weken die wij bij jullie op de camping hebben gestaan waren super. Een mooie schone camping met een goed verzorgd sanitair en een mooi zwembad. Jullie zijn een fantastische gastvrouw en gastheer zeer gastvrij, vrolijk en behulpzaam. Bedankt voor alles en we komen zeker nog eens terug. Henny en Wytse.
Fokko en Greetje H uit Appingedam schreef op 31 juli 2016:
Hallo Gerrit en Jannie hartelijk bedankt voor de fijne vakantie op jullie super gezellige en schone camping . We hebben veel gefietst en veel mooie veen gebieden gezien en hopen daarom het volgend jaar terug te komen en gebruik te maken van jullie gastvrijheid . De hartelijke groeten van ons .
Egbert en Rie uit Glanerbrug schreef op 30 juli 2016:
Weer 3 maand op jullie camping gestaan en weer was het super.Veel gefietst de omgeving is zo mooi en verveelt nooit .En jullie camping super schoon een mooi zwembad en dan nog niet eens over jullie zelf.Jullie zijn zo vriendelijk en maken het iedereen naar de zin.Voor volgend jaar weer geboekt voor 2 maanden ,we zullen dit missen tot dan,groetjes Egbert en Rie.😊
Hedwig en Andrรฉ uit DIDAM schreef op 18 juli 2016:
Hallo Jannie en Gerrit,
Wat een prachtige camping hebben jullie.
Geweldig om te zien hoe jullie het voor de campinggasten naar de zin willen maken.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Wij hebben al veel minicampings gezien, maar dit verslaat alles. Je moet er gewoon een keer geweest zijn om het te geloven.
Groeten Hedwig en Andrรฉ uit Didam
Herman en Marleen uit Gent (Belgiรซ) schreef op 30 juni 2016:
Hallo Gerrit en Jannie,
We hebben een heel leuke vakantie doorgebracht op jullie prachtige camping. De vriendelijkheid straalt van jullie af en de zorg voor de camping en de gasten evenzeer. We zullen jullie camping aanraden aan onze kampeervrienden!
Gert en gerda uit Enschede schreef op 23 juni 2016:
Hallo Gerrit en Jannie . We zitten nu in de huur caravan voor een paar dagen maar het is helemaal top. Er ontbreekt ons aan niets. Gewoon geweldig
Bart Charite uit Woubrugge schreef op 19 juni 2016:
We verbleven 9 en 10 juni 2016 in de huurcaravan op het terrein. We hebben het twee dagen erg naar ons zin gehad. Bedankt voor alle gezelligheid. Net of we jullie al jaren kennen. Fantastisch. We komen zeker terug.
Carl en Wendy uit Lommel schreef op 6 juni 2016:
Hallo Gerrit en Jannie,
Afgelopen weekend bij jullie te gast geweest. Ontvangst was heel goed, leuk dat we ook een soort van rondleiding kregen. Alle voorzieningen waren top. Alles was goed verzorgd, goed sanitair leuke huiskamer en een lekker verwarmd zwembad. Jammer dat we niet meer tijd hadden maar we komen beslist nog eens een keer terug.
Groeten uit Lommel.
romke en Pleuni uit ophemert schreef op 23 mei 2016:
Hallo Jannie en Gerrit
wegens omstandigheden hebben we zelf geen caravan meer , maar de huurcaravan bij jullie was prima. wij hebben een leuke week gehad ondanks het weer.misschien tot volgend jaar.groetjes uit Ophemert
toon en riet uit twello schreef op 20 mei 2016:
Gerrit en Jannie. vorig weekend met wat minder mooi weer voor het eerst bij jullie gekampeerd. wat een unieke camping en leuke overige gasten.
alle voorzieningen piekfijn voor elkaar.
we komen nog eens keesen.....
Joke en Wil Maatje uit utrecht schreef op 16 mei 2016:
Gerrie en Janny we hebben het heerlijk gehad op jullie mooie goed verzorgde camping.Vooral de avonden in de kantine en het paaltjes gooien op het veld en daarna een spelletje keezborden ,wat wij erg leuk vonden om te leren en om te doen. Gerrie en Janny ga zo door met jullie super camping wij komen zeker nog eens terug.
Bert en Gerrie uit Westervoort schreef op 15 mei 2016:
Heel erg bedankt voor het enorm gezellig verblijf in de week voor Pinksteren. Komen in juli weer terug. Dan blijven we wat langer.
Anneke en Jenne uit Enschede schreef op 8 september 2015:
Hallo Janny en Gerrit. Elk jaar komen we met plezier naar de camping. De camping is mooi verzorgd en alle voorzieningen zijn heel goed. Zelfs de stalling voor de fiets is goed in orde. Vanaf de camping ligt het natuurgebied om de hoek. Graag komen we een volgende keer terug.
hans stelpstra uit zwolle schreef op 24 augustus 2015:
bedankt janny en gerrit
voor de fijne vacantie ,we komen al 3 jaar bij jullie . er is voor ons maar 1 nummer 1 en dat zijn jullie . wat een pracht camping en verder een voorbeeld voor vele, we komen zeker weer terug.
groet hans ,ada, hendry, douwe
Egbert en Rie uit glanerbrug schreef op 20 augustus 2015:
Hoi Gerrit en Janny ruim 3 maanden bij jullie op de camping gestaan,en of we het naar de zin hebben gehad.super was het ook deze keer weer .En steeds was de camping vol.De gast vrijheid van jullie is super.Mooie schone douches en toiletten,dat sommige mensen zich niet aan de regels houden daar kunnen jullie niets aan doen.Jullie inzet is in alles heel goed.We zullen maar zeggen tot volgend seizoen,groetjes van ons.
Anne en Geeske uit Hurdegaryp schreef op 28 juli 2015:
Hallo Gerrit en Janny,
Bedankt voor de mooie vakantie die we hebben gehad bij jullie. We kwamen letterlijk en figuurlijk in een warm bad,
Bedankt voor de gastvrijheid.
Tinus & Bea uit Dronryp schreef op 28 juli 2015:
Hallo Gerrit en Janny
We hebben het erg naar onze zin gehad. Alles prima voor elkaar.Lekker warm en overdekt zwembad,en ook het sanitair top.
Bedankt voor de gastvrijheid en vast tot ziens. T&B Dronryp
Fokko en Greetje uit Appingedam schreef op 20 juli 2015:
Hoi Gerrit en Janny ,wij willen jullie bedanken voor mooie gezellige vakantie op jullie camping en hopen dat we het volgend weer aanwezig te zijn hartelijke groeten uit Daam