0591 โ€“ 31 38 53 06 - 11 28 96 13

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.93.74.25 op.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
127 berichten.
Jan en Roelie uit Dedemsvaart schreef op 11 september 2017:
Hallo Jannie en Gerrit
Wij willen jullie nog even bedanken voor de super fijne dagen die wij bij jullie hebben beleefd.Wat een fijne mensen zijn jullie.En zo gastvrij ,wij komen beslist nog wel weer .Wat wij ook zo fijn vinden, alles is zo netjes.Geen gesjouw met toiletrollen, alles is keurig aanwezig. Gerrit en Jannie wij hebben genoten.Jullie zien ons terug , dus wij zeggen hierbij ,Tot ziens Doei doei
E Groenbroek uit Steendam schreef op 7 september 2017:
Epko en Marthie.

Zes weken bij jullie op de camping te hebben vertoeft, zijn wij vandaag na een vantantastische tijd weer vertrokken naar huis. Gerrit en Janny bedankt voor de fijne tijd die wij mochten verblijfen en delen met jullie en de andere gasten, met als topper de w.k finale van de dames waar alle campinggasten voor uitgenodigd waren en voorzien werden van een hapje en een drankje. Voor ons was het weer als thuiskomen. Tot het volgende jaar.
Groetjes. Epko en Marthie.
Henny Dijkstra uit Emmen schreef op 19 augustus 2017:
Van de nood een deugd gemaakt. Vanaf de pasen staan wij op camping Bosveen. Het is goed vertoeven hier. Hele aardige en behulpzame eigenaren. Leuke kleine camping met alle voorzieningen aan boord. Zelfs een overdekt zwembad. We hadden geen betere camping kunnen vinden als tijdelijke woonadres. Helaas over een paar weekjes is het camperen gebeurd. Gerrit en Janny bedankt voor alle goede zorg en jullie gastvrijheid. Jullie zijn lieve mensen. Ik zal jullie camping bij iedereen aanbevelen.
Toos Rijkers uit Vlijmen schreef op 19 augustus 2017:
Drie mooie weken gehad bij jullie op de camping.
Wat een gastvrijheid met als uitschieter de finale van de dames.
Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen.
Egbert een Rie uit Glanerbrug schreef op 6 augustus 2017:
Vandaag samen met de hele camping finale damesvoetbalelftal gekeken ,Gerrit en Janny de beheerders van de camping zorgden voor een hapje en een drankje.Na 2 maanden verblijf op jullie camping gaan we weer naar huis.Heel veel veel plezier gehad super Gerrit en Janny volgend jaar weer.
Jaenet uit Kampen schreef op 23 juli 2017:
Een heerlijk verblijf gehad bij Camping Bosveen. Ik heb echt genoten van de gastvrijheid en de goede voorzieningen.
Rein en Anja de Vries uit Utrecht schreef op 19 juli 2017:
Wij hebben het erg naar ons zin gehad op jullie camping. Het was er gezellig, zodat wij ook volgend jaar als er plek is de vakantie willen boeken. Vooral Janny en Gerrit zijn vriendelijk en gastvrije mensen en nemen de tijd voor een praatje met hun campinggasten! De camping is altijd netjes en schoon, ook het sanitaire gedeelte wordt dagelijks schoon gemaakt. Je kan in het sanitaire gedeelte ook een wasje draaien, er staat zelfs ook een losse centrifuge. Zelfs hebben ze voor de gasten een woonkamer waar je TV kan kijken of spelletjes doen met andere campinggasten. De koelkast in de woonkamer die in het keukentje staat is altijd goed gevuld met ijsjes of limonade tegen betaling. Wij hebben er ook veel gefietst in het gebied en je bent zo in Duitsland. Ja dit is echt een mooie plek om te kamperen, Janny en Gerrit zijn zeer fijne en
gastvrije mensen en komen wij volgend jaar beslist terug.
Wicher en Janny schreef op 15 juli 2017:
Wij hebben 2 weken ons prima vermaakt in de huur caravan. Hier is het gezellig vakantie vieren. Gerrit en Janny hebben altijd tijd voor een praatje, en de camping is schoon en netjes 👌 We gaan niet zo snel terug naar een camping waar we eens zijn geweest, maar voor deze camping maken we graag een uitzondering. Dus wie weet tot over 2 jaar?
Piet en Riet van Leeuwen uit Leusden schreef op 30 juni 2017:
De afgelopen veertien dagen een geweldige vakantie gehad op de camping. De toiletten en douche waren weer door een ringetje te halen zo schoon en de koelkast was in de kantine rijkelijk gevuld met ijs en andere koude dranken. We hebben genoten Jannie en Gerit we komen zeker nog een keer terug.
J. Grondman uit Didam schreef op 21 juni 2017:
Juni 2017
We hebben zeer genoten van de gastvrijheid, de zeer vriendelijke benadering, het zwembad en de gezelligheid op de camping. 1 Veld maar geen ons-kent-ons.
Johan en Margriet Broekhuizen uit Wijk bij Duurstede schreef op 5 juni 2017:
Janny en Gerrit, wat een geweldige camping hebben jullie.
Wij hebben drie weken genoten van jullie gastvrijheid en netheid.
Jan en Lida vd Hulst uit Warmond schreef op 5 juni 2017:
Gerrit en Janny jullie zijn een fijne gastheer en gastvrouw.
fam,holtrop uit oosterwolde schreef op 1 juni 2017:
prachtige camping .Vriendelijke en behulpzame camping eigenaran. een echte aanrader
Joke Joop Diepstra uit Roden schreef op 31 mei 2017:
Hallo Gerrit en Janny .
Jullie hebben een mini camping met echt maxi voorzieningen !!!
Fam herskamp uit Losser schreef op 20 mei 2017:
Geweldige camping met zeer behulpzame vriendelijk en betrokken camping eigenaren.
Je voelt je hier echt thuis.
Egbert en Rie uit Glanerbrug schreef op 9 mei 2017:
Gisteravond 8 mei even bij Gerrit en Janny koffie wezen drinken was zo als gewoonlijk weer gezellig.Ondanks de kou waren er toch camping gasten en alles ziet er weer perfect,over 4 weken zijn we weer aanwezig in ieder geval 2 maand misschien nog wel langer .Tot over 4 weken.
Jan van Loon uit Zoetermeer schreef op 21 april 2017:
Onvoorstelbaar wat een camping.
Als camperaar maak je heel veel campings mee, maar zo goed als deze hebben we nog niet meegemaakt.
Dank aan de gastheer en gastvrouw.
aljo en Annie Breemhaar. uit Assen schreef op 25 maart 2017:
Hallo Janny en Gerrit.
Wij verheugen ons op ons verblijf bij jullie op de camping.
Ik heb alle berichten gelezen en ik ben het met de gasten eens; allen hebben hun verblijf als zรฉรฉr positief ervaren en alle lof voor jullie!
We hebben veel campings bezocht, maar zoals bij jullie hebben we nog niet gehad.
SUPER!
Ik hoop, dat jullie de komende periode weer net zo van jullie gasten genieten als tevoren.
Egbert en Rie uit Glanerbrug schreef op 17 februari 2017:
Vandaag 17 febr weer even op de de camping Bosveen bij Jannie en Gerrit geweest even een kijkje nemen.Alles ziet er weer perfect uit alle plekken voorzien van kunstgras ,ziet er piekfijn uit.Dus de vakantie kan beginnen nu nog even wat warmer weer.We kunnen ons er weer op verheugen ,prachtig.
Joke en Wijnand uit Amstelveen schreef op 7 oktober 2016:
9 tot 16 september 2016. Het was weer fantastisch!!! En wat een verwennerij kunstgras voor de voortent. Je hebt echt vakantie....schoonmaken van tentflappen is verleden tijd. SUPER. En geweldig dat jullie nr.1 geworden zijn. Meer dan verdiend.